Managed hosting door True

Rob Kurver neemt afscheid als CEO van Voipro

 

Rob Kurver, ceo en mede-oprichter van hosted voice aanbieder Voipro en Computable-expert, gaat het bedrijf als ceo verlaten. Wel blijft hij aandeelhouder. Acht jaar na de oprichting van Voipro gaat Kurver zich richten op nieuwe uitdagingen. Zo gaat hij startende of snelgroeiende cloudbedrijven helpen in hun ontwikkeling. Op dit moment is nog niet bekend wie de opvolger van Kurver bij Voipro wordt.

Rob Kurver is sinds de oprichting in 2005 intensief betrokken bij Voipro en heeft als ceo richting gegeven aan het bedrijf. Met een duidelijke visie op cloudcommunicatie heeft het bedrijf zijn positie weten te verwerven in de Nederlandse hosted voice-markt. ‘Toen wij acht jaar geleden zijn gestart, bestond cloudtelefonie nog niet’, zegt Kurver. ‘We werden raar aangekeken met ons verhaal over datacenters en deze nieuwe manier van bellen. Inmiddels is cloud een hot topic en is hosted voice een geaccepteerd alternatief voor de klassieke telefooncentrale. Het wordt inmiddels ook door de grote telco’s aangeboden.’

SaaS4Channel en Startup Bootcamp

De cloudtelefoniemarkt is volwassen geworden en Voipro is uitgegroeid tot een professionele organisatie. Kurver zijn kracht ligt in het opbouwen van nieuwe dingen. Dat was voor hem de aanleiding om zich te gaan richten op nieuwe uitdagingen met startups in de cloud. In de afgelopen jaren heeft Kurver zich al ingezet voor kennisplatformen als SaaS4Channel en was hij mentor bij Startup Bootcamp, een internationaal acceleratieprogramma voor startende technologiebedrijven. Op deze manier kan hij zijn kennis en ervaring op het gebied van strategie, sales en marketing inzetten om startende of snelgroeiende cloud (communicatie) bedrijven te helpen, en daar wil hij meer tijd in steken, ook internationaal.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/4891689). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.