Managed hosting door True

KPN benoemt nieuwe directeur NetCo

 

Tom Poelhekken (53) wordt per 1 oktober 2013 de nieuwe directeur van het bedrijfsonderdeel NetCo van KPN Nederland. Hij volgt Eric Kuisch (48) op die KPN verlaat om een nieuwe uitdaging aan te gaan in het buitenland. Poelhekken is chief technology officer bij KPN’s Belgische mobiele tak Base.

Directeur Kuisch van NetCo kwam de afgelopen tijd in het nieuws in verband met de vijf dagen durende storing in het KPN-netwerk, waardoor met klanten in Frankrijk geen bel-, sms- en dataverkeer mogelijk was. In een videoboodschap op youtube.com legde Kuisch klanten uit wat er precies aan de hand was. Inmiddels is die storing opgelost en kunnen klanten via een online formulier eventuele schade bij KPN melden.

Algemeen directeur Joost Farwerck van KPN Nederland bedankt Kuisch voor zijn waardevolle bijdragen in de afgelopen jaren en zegt blij te zijn dat Poelhekken terugkomt naar Nederland om de NetCo-organisatie te gaan leiden. NetCo is volgens het bedrijf 'het zenuwcentrum waar techniek en ict bij elkaar komen'. Het bedrijfsonderdeel levert de techniek voor de dienstverlening, zoals de netwerken en ict-infrastructuur.

Tom Poelhekken

Poelhekken werkt sinds 1991 bij KPN, aanvankelijk in de onderzoekstak van het bedrijf. Hij is gepromoveerd in de deeltjesfysica aan de universiteit Groningen. Voor zijn overstap naar Base was hij bij KPN verantwoordelijk voor de introductie van ip-tv, internet, VoIP en andere diensten via het glasvezelnetwerk (FttH) en VDSL.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/4791962). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.