Managed hosting door True

Mendix betrekt nieuw Rotterdams kantoor

 

Visual: LSI Project Investment

Mendix trekt na zes jaar uit zijn kantoor aan de Westzeedijk in Rotterdam en verhuist naar een nieuw onderkomen aan het Groot Willemsplein in het centrum, direct aan de voet van de Erasmusbrug. De softwareleverancier was in het oude pand uit zijn jasje gegroeid. Er werken ruim honderd man bij het bedrijf. Het nieuwe pand, officieel aan de Gedempte Zalmhaven, is beduidend groter en moderner.

Burgemeester Aboutaleb zal de opening verrichten, samen met algemeen directeur Derek Roos. Het karakteristieke pand het Groot Willemsplein werd in de jaren ’40 gebouwd als destilleerderij en in de jaren ’70 getransformeerd tot kantoorpand. Recent werd het pand herontwikkeld tot een duurzaam kantoorgebouw met drie extra verdiepingen en een moderne transparante gevel. Mendix betrekt de zevende verdieping van het pand.

Mendix werd in 2007 opgericht door Derek Roos. Inmiddels heeft het bedrijf kantoren in de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk en Zuid-Afrika. Mendix richt zich voornamelijk op het toegankelijk maken van bedrijfssoftware via webportalen en de ontwikkeling van applicaties voor het gebruik van bedrijfssoftware op mobiele apparaten. Het gaat meestal om gegevens uit bronsystemen van leveranciers als SAP, Oracle en Infor. In 2010 kreeg Mendix een kapitaalinjectie van in totaal 9,2 miljoen euro van de Nederlandse investeerders Prime Ventures en Henq.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/4729488). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.