Managed hosting door True

Samsung trekt eis verkoopverbod Apple in

 

rechter rechtszaak rechtbank

Ict-leverancier Samsung trekt de aangevraagde verkoopverboden tegen concurrent Apple in Nederland, Duitsland, het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk en Italië in. Het Zuid-Koreaanse bedrijf wil weer met Apple gaan concurreren in de markt in plaats van in de rechtszaal. Rechtszaken waarin Samsung patentinbreuk claimt, worden onverminderd tegen Apple voortgezet.

De handreiking volgt nog geen dag nadat een Amerikaanse rechter besloot dat 26 Samsung-producten gewoon in de Verenigde Staten verkocht mogen worden. In een verklaring wijst Samsung op het belang van het beschermen van keuzevrijheid voor consumenten. Die zou niet gediend zijn met het over en weer proberen verkoopverboden op te laten leggen

Apple en Samsung beschuldigen elkaar in meerdere landen over de hele wereld van patentbreuk. Beide bedrijven worden verschillend in het gelijk en ongelijk gesteld.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/4618352). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.