Managed hosting door True

Ruim helft heeft geen samenwerkingsbeleid

 

Het merendeel van de Nederlandse organisaties (57 procent) ziet het belang van goede samenwerking op afstand en stimuleert de inzet van samenwerkingstechnologie. Desondanks heeft 53 procent van de organisaties hiervoor geen beleid geformuleerd. Dit blijkt uit onderzoek van specialist in videocommunicatie Talk & Vision in samenwerking met Nyenrode Business Universiteit, onder 126 cio's en ict-managers.

Ook blijkt uit het onderzoek dat samenwerken op afstand verder zal toenemen. Meer dan de helft van de respondenten (51 procent) verwacht dat medewerkers over tien jaar vooral virtueel zullen samenwerken en via samenwerkingstechnologie met elkaar in contact staan. Volgens 70 procent van de respondenten is er een belangrijke relatie tussen samenwerken op afstand en de bedrijfsresultaten.

Talk & Vision heeft in samenwerking met Jeroen van der Velden (Business University Nyenrode) onderzoek gedaan onder 126 cio's en ict-managers. Het doel van het onderzoek is om te inventariseren welke beelden bestaan bij het management over het inzetten van samenwerkingstechnologie.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/4508571). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.