Managed hosting door True

Tomingroep kiest WerkPlek 2.0 van Inter Access

 

Werkplek

Sociale werkvoorzieningsorganisatie Tomingroep stapt over op WerkPlek 2.0 van ict-dienstverlener Inter Access. WerkPlek 2.0 is een geïntegreerd communicatieplatform dat de medewerkers van Tomingroep op elk moment, vanaf elke plek en met elk soort apparaat toegang biedt tot applicaties en data. Inter Access levert dit concept als private cloud-dienst aan Tomingroep. De twee organisaties sloten hiertoe een meerjarige overeenkomst.

WerkPlek 2.0 is opgebouwd uit standaardkantoorautomatisering, unified communications voor data- en spraakcommunicatie en bedrijfsapplicaties. Doordat Inter Access Werkplek 2.0 als managed service aanbiedt, heeft Tomingroep geen omkijken meer naar beheer, beveiliging en onderhoud van de ict-infrastructuur.

De sociale werkvoorziening staat voor enkele grote veranderingen als gevolg van wijzigende sociale wet- en regelgeving. Tomingroep bereidt zich daar nu op voor. De organisatie is actief als sociale werkvoorzieningsorganisatie voor elf deelnemende gemeenten in de Gooi en Vechtstreek en Almere. Tomingroep wil onder meer nieuwe diensten ontwikkelen en aanbieden aan de deelnemende gemeenten en andere organisaties. Dit vereist een informatievoorziening die medewerkers probleemloos verbindt en samenwerking ondersteunt.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/4494354). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.