Managed hosting door True

SpeakUp krijgt belang in Vtel telecom

 

Handen schudden

Telecom operator SpeakUp neemt voor een onbekend bedrag deel in telecomleverancier Vtel telecom. Beide bedrijven blijven autonoom in de markt opereren. De personele bezetting blijft bij beide bedrijven onveranderd en ook blijven beide organisaties gehuisvest in hun eigen kantoorpanden in Enschede.

SpeakUp en Vtel telecom kennen elkaar goed. Met in totaal drie panden zijn beide bedrijven allebei aan de Institutenweg in Enschede gevestigd. Dit blijft volgens een woordvoerder van SpeakUp onveranderd. ‘Voor beide bedrijven geldt dat de personele bezetting hetzelfde zal blijven en ook blijven zij in hun eigen bedrijfspanden.' Wel is bij Vtel telecom een nieuwe ceo aangetreden. Oprichter Vincent Kuiper treedt terug en voormalig commercieel directeur Gerard Olde Olthof neemt zijn positie als ceo over. Bij SpeakUp zal oprichter Florian Overkamp aanblijven als ceo.

Kennisdeling

Beide bedrijven blijven dus zelfstandig in de markt opereren. De winst van de vergaande samenwerking zit volgens de woordvoerder in de sinergie op specifieke vakgebieden. Voor Vtel telecom betekent dit meer flexibiliteit en toegang tot in huis ontwikkeld maatwerk. SpeakUp krijgt toegang tot Vtels oplossingen die ervoor zorgen dat organisaties altijd verbonden zijn. ‘Kennisdeling zal het voornaamste speerpunt zijn van beide bedrijven om de kwaliteit gezamenlijk naar een hoger niveau te tillen', aldus de woordvoerder.

SpeakUp is in 2003 opgericht en biedt diensten aan de zakelijke markt op het gebied van VoIP-technologie en vast-mobiel integratie. Er werken in totaal 36 mensen, verdeeld over twee panden. Vtel telecom levert aan Nederlandse organisaties geoptimaliseerde telecommunicatieoplossingen waarmee zo efficiënt mogelijk gecommuniceerd kan worden. Hier werken dertig mensen in één pand

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/4488502). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.