Managed hosting door True

GO Telecom lanceert partnerprogramma GO Together

 

GO Telecom, importeur en distributeur van headsets, VoIP- en conferentietelefoons en videoconferentie-oplossingen, presenteert een nieuw partnerprogramma onder de naam GO Together. Met dit programma wil GO Telecom de relatie met haar partners versterken en bewijzen de beste voorwaarden voor partners te willen creëren.

Alle partners van GO Telecom worden uitgenodigd om kosteloos deel te nemen aan dit partnerprogramma. Het programma biedt product- en marketingondersteuning en speciale acties om de verkoop te stimuleren. Hiervoor zijn nieuwe instrumenten en marketingmaterialen ontwikkeld, die te vinden zijn op de partnerportal met de naam GO Portal. Ook stelt GO Telecom speciaal voor zijn partners GO Academy beschikbaar, een opleidingsprogramma met productgerelateerde seminars, webinars en trainingen.

Uiteraard handhaaft GO Telecom de bestaande activiteiten zoals GO Green waarbij de distributeur, in het kader van het ‘Trees for Travel'-programma, voor elk videosysteem dat verkocht is een boom plant in het regenwoud van Maleisië. Tot slot voegt GO Telecom een extra dimensie toe aan de gradatie van partners. Naast het standaard Partner niveau wordt ook het Partner+ niveau toegevoegd. Deze partners leveren een hogere omzet op basis van GO Telecom-producten. Zij kunnen profiteren van voordelen zoals extra training, deelname aan conferenties en officiële certificering als Partner+.

‘Met de extra dimensies die we toevoegen onder de naam GO Together willen we een nog sterker partnerkanaal opbouwen', zegt Jean-Paul Weterings, commercieel directeur bij GO Telecom. ‘Met de toegevoegde componenten onderstrepen we het belang van de partnerships die we op lange termijn willen aangaan. Wij ondersteunen onze verkooppartners met innovatieve tools, campagnes en programma's zodat ze verkoopkansen nog sneller en efficiënter kunnen opvolgen. Ons streven om zakendoen met GO Telecom steeds verder te vereenvoudigen, wordt door onze partners erkend en gewaardeerd.'

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/4439698). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.