Managed hosting door True

SDC distribueert gsm-gateways Rohde & Schwarz

 

Rhode & Schwarz

SDC Group, distributeur en specialist in communicatieoplossingen van onder meer Siemens Enterprise Communications en Gigaset Communications, heeft een exclusieve distributieovereenkomst getekend met Rohde & Schwarz voor de distributie van de gsm-gateways MobiLink ISDN GSM en MobiLink IP GSM in de Benelux.

Gsm-gateways zijn producten op het gebied van fixed mobile convergence (FMC) en leiden onder andere tot kostenbesparing doordat de mobiele telefoon onderdeel uitmaakt van de vaste bedrijfscommunicatieomgeving.

Standaard ondersteunen de MobiLink ISDN GSM- en MobiLink IP GSM-gateways twee codecs: G7.11 en G.729. Dit biedt flexibiliteit in het gebruik van SIP-providers. Een handige feature van de MobiLink ISDN GSM is het versturen en ontvangen van sms-berichten via de webinterface. Ook is het mogelijk om sms om te zetten naar e-mail zodat sms-berichten via e-mail kunnen worden ontvangen en e-mails worden omgezet naar sms-berichten.

De bruto adviesprijs van de MobiLink ISDN GSM bedraagt 597 euro en die van de MobiLink IP GSM 454 euro, exclusief btw.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/4437663). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.