Managed hosting door True

Eerste white label telecomdienst een feit

 

DIS Telecom biedt vaste telefoniediensten aan met de mogelijkheid tot het voeren van uw eigen merknaam. Daarmee is DIS de eerste 'Fixed Virtual Network Operator' op de Nederlandse markt.

Met de komst van DIS Telecom op de Nederlandse markt heeft Nederland er niet alleen een nieuwe telecompartij bij, maar biedt dit ook mogelijkheden voor iedere partij die inziet dat het niet de breedbandverbinding op zich is maar de dienst(en) die men kan aanbieden via breedband.

Dat er een aantal partijen actief zijn in de gespreksafhandeling van Voice over DSL moge inmiddels bekend zijn. BBned heeft een aantal van deze partners geselecteerd om de voice-diensten binnen haar netwerk te verzorgen. DIS Telecom is daarin de jongste partner van BBned.

De dienst van DIS Telecom onderscheidt zich omdat deze volledig ‘whitelabelled’ is ontwikkeld: voortaan zijn resellers of dealers dus in staat om onder eigen label ook de voice-dienst aan te bieden.

Voor het telecomnetwerk van DIS Telecom wordt gebruik gemaakt van de nieuwste oplossingen op het gebied van effectief termineren en verwerken van de gespreksdata. Op die manier is DIS Telecom in staat een product in de markt te zetten wat zich kenmerkt door gebruiksvriendelijkheid, betrouwbaarheid, beheersbaarheid en schaalbaarheid.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/442384). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.