Managed hosting door True

Dominique Vanhamme leidt channel sales bij Huawei

 

Huawei Enterprise heeft Dominique Vanhamme benoemd tot vice president European channel sales. Binnen zijn nieuwe functie wordt hij verantwoordelijk voor het uitbouwen van het Europese partnerkanaal. Met de aanstelling van Vanhamme neemt Huawei Enterprise de volgende stap in het vormgeven van zijn Europese divisie voor zakelijke IT-oplossingen

Dominique Vanhamme heeft bijna twintig jaar ervaring in de IT-industrie. Hiervoor was Vanhamme werkzaam als Director of Operations, European Distribution bij Cisco. Hier richtte hij zich met name op partner management, een rol die hij ook binnen Huawei zal vervullen. Daarvoor was hij tien jaar werkzaam bij system integrator Telindus, dat later is overgenomen door Belgacom.

Huawei, een van ‘s werelds grootste ICT-leveranciers, kondigde in september aan een Europese Enterprise business unit op te zetten. Het portfolio van Huawei bestaat uit routers, switches en oplossingen voor security, unified communications en videoconferentie. Huawei Enterprise claimt hiermee het alternatief te zijn voor Europese bedrijven die op zoek zijn naar open en agile IT-oplossingen om hun concurrentiepositie te versterken.

"Huawei is een ambitieuze nieuwkomer in de markt voor zakelijke IT-oplossingen. Ze timmeren flink aan de weg en dat spreekt me zeer aan. Het partnerkanaal speelt een grote rol in het succes van de onderneming. Om de partnerstrategie voor een vooruitstrevende partij als Huawei te ontwikkelen en uit te rollen in Europa zie ik als een grote uitdaging", zegt Dominique Vanhamme.

Mario Fan, President, Enterprise Business voor West-Europa: "Om nieuwe kansen in de markt te benutten, is een goede samenwerking met onze partners essentieel. Ze zijn onze oren en ogen in de markt om onze eindgebruikers te bereiken. Dominique Vanhamme is voor ons de aangewezen persoon om het partnerkanaal vorm te geven. Hij beschikt over een flinke dosis ervaring van zowel de markt als de technologie."

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/4337477). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.