Managed hosting door True

TPEX levert TelePresence voor COP17

 

TelePresence Exchange International uit Amsterdam levert momenteel telepresence diensten aan de 17e Internationale United Nations Framework Convention over Climate Change die momenteel wordt gehouden van 28 november tot 9 december in Durban te Zuid-Afrika.

TPEX is onderdeel van het netwerk van internationale publieke TelePresence ruimtes. Vanuit deze propositie is TPEX gevraagd, TelePresence diensten te leveren met een aansluiting aan de Zuid-Afrikaanse telecom operator Neotel. Neotel heeft op de Convention 3 geavanceerde TelePresence faciliteiten beschikbaar, waarbij 20.000 VIP's wereldwijd overleg kunnen voeren met hun achterban, varierend van de ruimtes in Tokyo tot aan de TPEX faciliteiten in Amsterdam.

Het gebruik van TelePresence diensten is een van de oplossingen om de algemene klimaatsverandering wereldwijd aan te pakken. Volgens de statistieken gebruikt een TelePresence Room een gedurende een vol jaar minder energie als een Boeing in een transatlantische vlucht van start tot landing en produceert daarmee veel minder CO2 emmissie ten opzichte van de jet.

Gedurende de COP15 (de 15th Conference of Parties in Kopenhagen) in 2009 was de TelePresence ook al zeer populair. Gedurende die conferentie werden er 150 telepresence meetings gehouden voor overleg met de ministeries in de thuislanden, tussen vakgenoten onderling en voor internationale media briefings.'Het verzorgen van TelePresence diensten voor High Executives is voor ons een speerpunt. Samen met onze partners Cisco en TATA Communications Ltd. kunnen we deze diensten wereldwijd in inmiddels 40 Executive Boardrooms leveren. Ook zijn wij in staat om connecties te maken naar alle Cisco kantoren en Inter Carrier netwerken als BT, Orange, Verizon en Telefonica' , aldus Robert Rosier, algemeen directeur en oprichter van TPEX.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/4300107). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.