Managed hosting door True

TPEX verzorgt teleconference Rutte en Cameron

 

TelePresence Exchange International uit Amsterdam heeft een telepresence conference gehost met Minister President Mark Rutte en Minister President van Verenigd Koninkrijk David Cameron. Zij waren gezamenlijk in gesprek vanuit het Birmingham Science Park, gekoppeld aan twee TPEX publieke telepresence locaties in London en Amsterdam.

Voor de beide Ministers President was dit een unieke ervaring,aldus TPEX. Met haarscherp beeld en nagenoeg geen tijdsvertraging werd de discussie gevoerd tussen de 3 locaties. Birmingham Science Park werd hierbij via het TATA netwerk gekoppeld aan het Taj Suites and Residences / Crowne Plaza Hotel in London en het Smart Work Center Amsterdam Bright City te Amsterdam. In het gesprek, waarin voornamelijk werd gesproken over de kracht van innovatie voor een regio als Birmingham heeft Cisco -de leverancier van telepresence technologie- haar visie uiteen gezet over Smart Work Centers en collaboratie technologiën in het algemeen. Met name de groei van vele publieke telepresence locaties wereldwijd geeft ongekende mogelijkheden tot het koppelen van innovatie centra als deze aan iedere gewenst locatie.

"Het was een hele eer om deze telepresence conferentie te mogen verzorgen. De aanvraag kwam vrijdagmiddag binnen en maandagochtend was alles gekoppeld. Hierbij hebben we een mix gemaakt tussen de telepresence voorzieningen op onze eigen publieke locaties met video conferencing faciliteiten op het Birmingham Science Park. Het resultaat was subliem", aldus Robert Rosier, algemeen directeur en oprichter van TPEX.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/4282885). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.