Managed hosting door True

Dean Connect verhuist naar grotere locatie

 

Dean Connect zet door op haar verdere groeiambities en verhuist (per 1 november) naar een grotere locatie. Het bedrijf gaat naar Alphen aan de Rijn. Dean Connect is een telecomprovider voor vastnet telecom, mobiele telecom en IT dealers die zich grotendeels richten op het MKB en mid-corporate klanten.

segmentDe huidige locatie in Zoetermeer is te klein geworden. Eerder kondigde het bedrijf al aan fors verder te willen groeien. De verhuizing naar het moderne en goed bereikbare Wolters Kluwer gebouw lijkt een logische stap.  

Niet lang geleden is Robert de Jager aangetreden als Directeur en niet veel later kondigde hij de introductie van WLR/CPS aan. De telecomprovider voor de zakelijke vastnet, mobiele telecom en IT dealer gaat verhuizen naar een grotere en zeer moderne locatie. "Dit is weer een geweldige mijlpaal. We krijgen hier niet alleen de ruimte om verder door te groeien maar kunnen hier bijvoorbeeld nu ook trainingen geven in een geweldige ambiance. Het business volume van onze pas geïntroduceerde Dean ISDN (CPS/WLR) laat een sterke groei zien en ook het volume van Dean Acces (SIP Trunk/VOIP) loopt verder op. Om de groeiambities waar te kunnen maken, hebben we nog uitbreiding van ons Sales team nodig. Daar ben ik druk mee bezig. Hier op deze fantastische locatie kunnen wij die groei samen met onze Business Partners een professioneel vervolg geven en het is daarbij een genot om hier te werken", aldus Robert de Jager.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/4269386). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.