Managed hosting door True

Proact levert Cisco UCS en NetApp aan Adix

 

PROACT, Europa's grootste onafhankelijke storage integrator, levert de Groningse internet service provider Adix een Cisco UCS en NetApp cluster oplossing.

Adix, opgericht in 2004, is een internet service provider voor zakelijk Nederland die een breed scala aan oplossingen biedt voor het hosten van websites of web applicaties. Naast gebruikelijke diensten als shared hosting, colocatie en het registreren van domeinnamen biedt Adix ook maatwerkdiensten waaronder hosting op dedicated servers en Virtual Private Servers. Om haar klanten optimaal te kunnen bedienen is er enige tijd geleden een visie neergelegd waarbij ‘het ontzorgen van de klant' centraal stond.

De huidige IT-infrastructuur paste niet meer bij deze visie en dus werden er een aantal selectiecriteria opgesteld waaraan de nieuwe omgeving zou moeten voldoen. Dit waren een omgeving die zowel horizontaal als verticaal schaalbaar is, continue beschikbaarheid heeft en een kostenreductie voor de stroomvoorziening mogelijk maakt. De keuze is gevallen op de door Proact voorgestelde oplossing op basis van een Cisco UCS platform en een NetApp FAS 2040 cluster inclusief Snapshot technologie en Thin Provisioning.

Lucas den Os, Managing Director Proact Benelux: "Sinds eind 2010 mogen wij ons Cisco partner noemen en Adix was een van onze eerste klanten die wij een oplossing op basis van een UCS platform hebben geleverd. De xSP branche is een markt waar zeer hoge eisen worden gesteld aan de IT-infrastructuur en wij zijn dan ook erg tevreden dat de keuze van een jonge, innovatieve en professionele speler als Adix op Proact is gevallen".

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/4141418). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.