Managed hosting door True

Five 4 U opent vestiging in Frankrijk

 

Five 4 U opent een nieuwe vestiging in Parijs. Vanuit deze vestiging distribueert het bedrijf computerhardware en software in Frankrijk. Five 4 U borduurt hiermee voort op de sterke positie die het bedrijf in de afgelopen twintig jaar heeft opgebouwd in de Benelux.

De Franse markt biedt veel perspectief en commerciële kansen voor Five 4 U en zijn partners. Zo is in deze regio een sterke vraag naar Apple-producten en grafische oplossingen. Reden voor het bedrijf om over de grenzen te kijken en ook in Frankrijk te gaan opereren.

Five 4 U onderscheidt zich in de markt met een gespecialiseerd productaanbod. De distributeur levert alle Apple-producten en een uitgebreid portfolio van Apple-accessoires. Het bedrijf combineert dit met een service en actieve ondersteuning van de dealers. Daarnaast levert de Five 4 U-divisie GrafiPlus een compleet assortiment van grafische producten.

Rien Slagter, algemeen directeur van Five 4 U: "In onze bedrijfsfilosofie staan kijken en luisteren, kansen signaleren en samen succes oogsten centraal. Deze manier van denken en doen stelt Five 4 U in staat om te blijven groeien en nieuwe initiatieven te ontplooien. De opening van onze vestiging in Frankrijk is hiervan een duidelijk voorbeeld."

Na diepgaand onderzoek en intensieve marktverkenning heeft Five 4 U besloten een vestiging in Parijs te openen. De vraag van de consument naar Apple-producten en -accessoires en grafische producten is in Frankrijk dermate groot dat er commerciële kansen liggen voor Five 4 U en zijn partners. Het bedrijf verwacht mee te kunnen groeien met deze markt.

Om Five 4 U te positioneren als een betrouwbare partner met kennis van de Franse markt, kiest het bedrijf ervoor om zes lokale medewerkers aan te stellen.

Five 4 U gaat onder andere de producten van Adobe, Apr-products, Artwizz Iomega, Authentic, Beyzacases iSkin, iStuff, Macally en Zens leveren in Frankrijk. Voor de grafische markt distribueert het bedrijf oplossingen van Adobe Enterprise, Barbieri, Enfocus, Matrox, Markzware, NIK Software, Onyx, Pantone, Quark, Quite en X-Rite.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/4137739). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.