Managed hosting door True

HTC stelt A&C Systems aan als distributeur Nederland

 

HTC, speler in mobiele innovatie en design heeft een distributieovereenkomst gesloten met A&C Systems Benelux. Met het aanstellen van een derde distributeur in Nederland kan HTC beter tegemoet komen aan de sterk toenemende vraag naar mobiele devices van het merk. Bovendien kan door een samenwerking met A&C Systems een breder distributienetwerk worden bediend.

A&C Systems heeft ruime ervaring in de distributie van accessoires en mobiele toestellen in de Nederland, Hiervoor heeft het bedrijf vestigingen in Zaltbommel en het Belgische Hoegaarden. Robbert de Graaf, managing director van A&C Systems is verheugd over de samenwerking met HTC.

Voor HTC is A&C Systems, na MCC en Brightpoint, de derde distributeur in Nederland. Mark Moons, Regional Director van HTC Benelux: "Met het toevoegen van een derde distributeur aan ons netwerk, zorgen we voor een solide distributiestrategie. We merken dat er bij retailers veel vraag is naar onze producten. Door de overeenkomst met A&C Systems voegen we een partner toe aan ons netwerk die ons kan helpen aan deze vraag te voldoen."

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/4122095). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.