Managed hosting door True

Talk & Vision bundelt krachten met IVCi in de USA

 

Talk & Vision, onafhankelijk specialist op het gebied van videocommunicatie en managed video services, gaat een partnership aan met IVCi, Amerikaanse speler in het ontwerp, installatie en support van oplossingen voor visuele communicatie.

Met deze samenwerking worden de service en toepassingsmogelijkheden van video voor bedrijven die wereldwijd zaken doen verder uitgebreid.

Wereldwijd opererende bedrijven zijn continu op zoek naar specialisten die net als zij ook in staat zijn hun producten en diensten over de hele wereld flexibel aan te bieden. Talk & Vision en IVCi spelen in op deze stijgende behoefte en de toenemende vraag naar internationale toepassingen en dienstverlening voor videoconferencing.

Maarten van Heck, Manager Professional Services van Talk & Vision: "We hebben bewust gekozen voor een partnership met IVCi. Het is een bevestiging van de gezamenlijke activiteiten die we in de afgelopen zeven jaar hebben ontplooid. In het begin was dit voornamelijk op operationeel niveau, maar inmiddels ook op het gebied van portfolio-ontwikkeling en commerciële activiteiten. Hierbij sluiten onze bedrijfswaarden goed op elkaar aan; persoonlijke benadering, flexibiliteit en het belang van specialistische vaardigheden staan voorop." Chris Böttger, Senior Vice President of Managed Services van IVCi, vult aan: "We verwachten dat de vraag naar wereldwijde toepassingen van videoconferencing flink gaat toenemen. Door dit partnership zijn we nog beter in staat hier flexibel en met passende expertise op in te spelen."

Maarten van Heck: "Amerikaanse bedrijven hebben een steeds groter belang in Europa, het aantal Europese vestigingen groeit en andersom geldt eigenlijk hetzelfde. Om efficiënt te communiceren neemt videocommunicatie daarom een enorme vlucht." Chris Böttger licht toe: "Het sluiten van een partnership met een Europese specialist creëert een win-win situatie voor beide partijen. Talk & Vision heeft een sterke basis in Europa en daarnaast hanteren we dezelfde waarden. Na een lange samenwerking is daarom nu de tijd rijp om het partnership officieel te maken, zodat we beiden nog meer van de te behalen voordelen kunnen profiteren."

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/4102902). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.