Managed hosting door True

ETC werkt met Prones rond HP Networking

 

ICT-distributeur ETC en Prones (Professional Network Services) hebben hun krachten gebundeld op het gebied van HP Networking. Door de samenwerking met Prones is ETC nog beter in staat kennis en service te leveren aan haar businesspartners, die daarmee een compleet aanbod van oplossingen op basis van het HP Networking portfolio kunnen aanbieden aan hun zakelijke klanten.

ETC biedt in samenwerking met Prones haar businesspartners extra toegevoegde waarde in de vorm van een totaalpakket voor onder andere het MKB- en het Enterprise-segment. Het gaat hierbij om service en ondersteuning in het totale proces: van advisering, aankoop, training tot en met implementatie van de HP Networking producten.

Tiago Vreeman, Sales Manager bij Prones: "De samenwerking met ETC biedt voor Prones een unieke kans om de reseller optimaal te bedienen en samen met ETC de beste oplossing voor de eindgebruiker te ontwikkelen." Bas Scheepens, Business Unit Manager bij ETC, voegt daaraan toe: "Naast de reeds bestaande kennis binnen ETC betreffende HP Networking, het ETC Solution Centre waar de HP Networking oplossingen staan en de trainingen die we verzorgen, kunnen we samen met Prones eindgebruikers nog beter op maat adviseren."

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/4047871). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.