Managed hosting door True

Samenwerking TetraNed en Airwave

 

Samenwerken

TetraNed en Airwave hebben hun samenwerking bekrachtigd door een samenwerkingsovereenkomst te tekenen met betrekking tot uitwisseling van kennis, expertise en ervaring.

Het betreft de volgende focusgebieden:data messaging/solutions; meldkamer oplossingen;incidentcommunicatie en -applicaties; verbetering TETRA-netwerk; geografische informatie.

De beoogde samenwerking combineert de kennis van TetraNed over de Nederlandse markt met de oplossingen welke Airwave biedt. Binnen de overeenkomst concentreert TetraNed zich op de implementatie, acceptatie en het onderhoud van oplossingen en Airwave concentreert zich op ontwikkeling en het support van oplossingen.

TetraNed is in Nederland een system integrator op het gebied van ontwerp, configuratie en implementatie van mission critical radionetwerken. Door de bewezen know-how, innovaties en actief onderhoud en beheer van onder andere het landelijke C2000-netwerk, vertrouwen hulpverleners uit de sector Openbare Orde en Veiligheid al bijna een decennium lang dagelijks op de geleverde kwaliteit. Entropia Digital heeft reeds al een deel van haar netwerken in onderhoud bij TetraNed. Zij kan daardoor de hoogwaardige dienstverlening al leveren aan zowel industriële- en havenbedrijven als voor de dienstverlenende en overheidssector in Nederland en België.

Airwave ontwerpt, bouwt en onderhoud het grootste publieke radiocommunicatienetwerk ter wereld. Ze levert een mission critical spraak- en datacommunicatienetwerk voor de Openbare Orde en Veiligheid in Engeland. Naast politie, brandweer en ambulance omvat dit ook lokale overheden en nuts- en transportbedrijven.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/4001912). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.