Managed hosting door True

TetraNed en Entropia Digital breiden samenwerking uit

 

TetraNed en Entropia Digital hebben tijdens het TETRA World Congres in Boedapest twee contracten getekend voor zowel de uitbreiding van het onderhoud aan de netwerken van Entropia Digital als de uitrol van nieuwe TETRA-zendmasten in Nederland en België.

TetraNed is in Nederland een system integrator op het gebied van ontwerp, configuratie en implementatie van mission critical netwerken. Door actief onderhoud en beheer van het landelijke C2000-netwerk, vertrouwen hulpverleners uit de sector Openbare Orde en Veiligheid al bijna een decennium lang dagelijks op het netwerk. Entropia Digital heeft reeds al een deel van haar netwerken in onderhoud bij TetraNed.

Entropia Digital is een mobiel bedrijfstelecommunicatie netwerk in Nederland en België, welke heden uit meer dan 210 zendmasten bestaat. Het netwerk is voor wat betreft de technologie vergelijkbaar met het radiocommunicatiesysteem C2000. Het is gebaseerd op de digitale TETRA-standaard en een belangrijke schakel in de digitale radiocommunicatie voor zowel industriële- en havenbedrijven als voor de dienstverlenende en overheidssector in Nederland en België.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3974336). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.