Managed hosting door True

KPN 'launching' partner van Microsoft voor Office 365

 

KPN maakt bekend dat zij 'launching' partner van Microsoft in Nederland is bij de introductie van Office 365. Hiervoor heeft KPN met Microsoft een samenwerkingsovereenkomst getekend.

Door deze samenwerking worden de gezamenlijke krachten van beide bedrijven gebundeld waardoor het mogelijk wordt om ondernemers in het MKB complete ICT-oplossingen via het Internet (de cloud) aan te bieden. KPN introduceert vanaf juni MKB Werkplek, een pakket professionele ICT diensten, met als basis Office 365.

Microsoft Office 365 helpt mensen om op nieuwe manieren te werken. Gebruikers profiteren van alle productiviteitsvoordelen van Microsoft Office én van de kracht die cloud services bieden.

Over MKB Werkplek
Met MKB Werkplek zegt KPN de ondernemer een compleet pakket professionele ICT-diensten te bieden, inclusief kantoorautomatisering, automatische back-up van bestanden en internetveiligheid zodat de ondernemer beschikt over een betrouwbare en veilige werkplek voor een vast bedrag per maand. Grote voordelen voor de ondernemer zijn dat hij niet meer hoeft te investeren in de aanschaf van software en afhankelijk van het type werkplek overal kan werken op een door hem gewenst apparaat met een internetbrowser, aldus KPN.

Ook heeft hij de mogelijkheid om zelf te bepalen hoe zijn werkplek eruit ziet en via een zelfservice-module kan hij het aantal werkplekken uitbreiden, wijzigen of verwijderen. En heeft de ondernemer vragen over toepassing en gebruik dan heeft hij toegang tot een Nederlandstalige servicedesk die dankzij remote support eventuele computerproblemen direct oplost.

MKB Werkplek is onderdeel van het zakelijke ICT-portfolio van KPN. De dienst wordt geboden aan ondernemers in het MKB (1 tot 150 werkplekken). Met deze dienstverlening voor de zakelijke markt komt KPN tegemoet aan de behoefte van veel bedrijven om bij één leverancier terecht te kunnen voor zowel telecom- als IT-oplossingen, aldus de telecomaanbieder.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3906087). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.