Managed hosting door True

Uitreiking Yes Awards door Jort Kelder en Alain Clark

 

Yes Telecom heeft zijn jaarlijkse awards uitgereikt. De award winnaars werden gisteravond beloond vanwege hun bijzondere prestaties in 2010. Gastheer van de avond Jort Kelder en Sales Manager Hans Peters reikte zes prijzen uit in de categorieën: Best Customer Volume Performance, Best Overall Volume Performance, Best Sim Card, Highest Conversion, Higest Growth en Best New Entry.

Yes Telecom organiseerde gisteren voor de zesde keer de altijd druk bezochte Yes Business Borrel. Dit jaar op een nieuwe locatie de "Ocean Diva" in Huizen, wederom een inspirerende ambiance. "Dé Yes Business Borrel" is uitgegroeid tot een grootschalig event in de Telecom markt dat jaarlijks vele bezoekers uit vastnet, mobiel en it- sector trekt vanwege de optimale netwerkmogelijkheden die het event biedt in een informele sfeer. Het netwerk event is bedoeld om Business Partners, resellers, fabrikanten en andere relaties van Yes Telecom bij elkaar te brengen. Op geheel eigen wijze gaf Jort Kelder, gastheer van de avond, zijn visie op succesvol ondernemen en reikte hij de welbekende Yes Awards uit aan de best presterende Business Partners van Yes Telecom. Daarnaast konden de gasten genieten van een food experience en net als voorgaande edities van top entertainment. Dit jaar verzorgde niemand minder dan Alain Clark de muzikale invulling. Tevens konden de gasten van het Yes event kennismaken met de nieuwste zakelijke Telecom diensten en producten van de aanwezige fabrikanten en distributeurs.

Naast verschillende events die Yes Telecom organiseert, is "Dé Yes Business Borrel" een belangrijk onderdeel geworden om zich verder te kunnen profileren en om relaties bij elkaar te brengen. Ook tijdens de zesde editie werd er goed uitgepakt. Het idee om in een ongedwongen sfeer Business Partners bijeen te brengen, is ooit begonnen als borrel op het kantoor in Leiden. Inmiddels is het event een belangrijk onderdeel geworden voor Yes Telecom om relaties bij elkaar te brengen. Dit jaar was het de beurt aan Jort Kelder om zijn kijk op succesvol ondernemerschap te presenteren. Zijn karakteristieke do's en don't kwamen aan bod en werden ondersteunt door verschillend typerend beeldmateriaal. Op geheel eigen wijze werd zijn visie weergegeven. Tijdens het interview tussen Jort Kelder en directieleden Frank Caris en Klaas Bottema kwam het verder doorzetten van de groei als grootste uitdaging naar voren. Ook het effect van de overname van KPN vorig jaar kwam ter sprake. Op de vraag of er veel veranderd is na de overname antwoordde Klaas Bottema; "KPN hecht er veel belang aan dat Yes Telecom zelfstandig blijft. Yes Telecom is overgenomen omdat het voor KPN grote kansen biedt en voor hen belangrijk is. Het merk voegt echt iets toe en is onderscheidend waardoor KPN het belangrijk vindt dat Yes het succes op huidige wijze doorzet en haar huidige zelfstandigheid hanteert". Daarnaast sprak Frank Caris over het nieuwe Partner Programma dat dit jaar van start ging. "Het aantal dealers groeit als kool en wij moeten dit op een juiste manier managen. Met het Partner Programma willen wij succesvolle, maar vooral loyale Business Partners nog beter ondersteunen en belonen. Business Partners die zich echt committen, ontvangen een commitment van ons terug. Het huidige nieuwe Partner Programma, willen wij volgend jaar uitbreiden met het Yes TOP Partner Programma. Verder zal aan het vertrouwde en unieke concept van Yes Telecom zowel voor klanten als dealers niks veranderen".

Bezoekers konden gisteravond tevens gebruik maken van alle netwerkmogelijkheden die het event biedt. BlackBerry, HTC, LG, Nokia, Samsung, A&C Systems, Capestone, VeliQ en Dean Connect waren met een infocorner aanwezig om hun (nieuwste) producten en diensten toe te lichten. Naast het netwerken bood "Dé Yes Business Borrel" het nodige entertainment om de avond compleet te maken. Zo werd er wederom een food experience uitgeserveerd en aan het einde van de avond een top performance gegeven door nummer 1 soulartiest Alain Clark onder begeleiding van de band van Stephan Geusebroek.

Yes Awards 2011
De award winnaars werden gisteravond beloond vanwege hun bijzondere prestaties in 2010. Gastheer van de avond Jort Kelder en Sales Manager Hans Peters reikte zes prijzen uit in de categorieën: Best Customer Volume Performance, Best Overall Volume Performance, Best Sim Card, Highest Conversion, Higest Growth en Best New Entry. Elk jaar reikt Yes Telecom de Yes Awards uit aan de best presterende Business Partners van Yes Telecom. Met deze awards en het bijbehorende event onderstreept Yes Telecom het belang van een goede relatie met haar Business Partners. De winnaars van 2011 zijn:

Best Customer Volume Performance Award - Van Hoppe Telecom B.V.
Best Overall Volume Performance Award - TéGéTèL
Best Sim Card Award - Eye Connection
Highest Conversion Award - Bos BTC
Highest Growth Award - Wesotronic B.V.
Best New Entry Award- Telecombinatie Heyhoef

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3901241). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.