Managed hosting door True

Yes Telecom netwerkevent voor zakelijke dealer

 

Yes Telecom, dé mobiele provider voor de zakelijke markt, organiseert 18 april voor de zesde keer de altijd druk bezochte Yes Business Borrel. "Dé Yes Business Borrel" is uitgegroeid tot een event van groot formaat en wordt inmiddels gezien als hét business event voor de zakelijke dealer in Nederland. Het netwerkevent is bedoeld om Business Partners, resellers, fabrikanten en andere relaties van Yes Telecom bij elkaar te brengen.

Na Annemarie van Gaal, Toine van Peperstraten en Humberto Tan, zal dit jaar Jort Kelder gastheer zijn. Tijdens deze avond zal hij zijn visie op succesvol ondernemen geven en tevens de welbekende Yes Awards uitreiken. Genodigden kunnen naast alle netwerkmogelijkheden genieten van een Food Experience en een spetterend optreden van Alain Clark met life band. Vanwege de grote belangstelling is het event uitsluitend toegankelijk voor genodigden die in het bezit zijn van een door Yes bevestigde uitnodiging.

Netwerken met minstens 400 zakelijke resellers/dealers uit de mobiele, vastnet en It-sector. Kennismaken met de nieuwste zakelijke producten en diensten. De visie van Jort Kelder op succesvol ondernemen. En om de avond compleet te maken een Food Experience, Awarduitreiking en een spetterend optreden van top artiest Alain Clark. "Dé Yes Business Borrel" is uitgegroeid tot hét netwerkevent voor de zakelijke dealer in Nederland en is altijd drukbezocht. "Het concept staat als een huis", aldus Frank Caris Managing Director Yes Telecom. "We hebben dit jaar voor een nieuwe locatie gekozen, de "Ocean Diva" te Huizen, om nog beter aan de wensen van het groeiende aantal aanwezige zakelijke resellers/dealers te voldoen. Daarentegen blijft het event de naam "borrel" dragen vanwege het informele karakter en alle mogelijkheden tot netwerken. Naast verschillende events die we organiseren is "Dé Yes Business Borrel" een belangrijk onderdeel geworden om relaties bij elkaar te brengen en om onszelf verder te kunnen profileren". Nagenoeg alle mobiele fabrikanten zien de mogelijkheden die het Yes netwerkevent hen biedt om in contact te komen met de zakelijke markt. Zo zijn BlackBerry, HTC LG, Nokia en Samsung aanwezig met een infocorner. A&C Systems, Capestone en Dean Connect zullen tevens aanwezig zijn om hun nieuwste producten en diensten toe te lichten.

De Yes Awards 2011
Ook de Yes Awards zullen dit jaar niet ontbreken. Elk jaar reikt Yes Telecom de Yes Awards uit aan de best presterende Business Partners.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3897198). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.