Managed hosting door True

Telfort winkels nu volledig Pin Only

 

Vanaf heden kunnen er alleen nog maar pinbetalingen plaatsvinden bij alle Telfort winkels in Nederland. Om de veiligheid voor haar klanten en voor haar eigen personeel te vergroten, startte Telfort vorig jaar met het uitrollen van haar landelijke 100% Pin Only beleid. Dit beleid is nu doorgevoerd in alle 53 Telfort winkels.

In februari 2010 werd het Pin Only beleid eerst in 18 Telfort winkels ingevoerd. Met de uitbreiding van het winkelnetwerk van Telfort eind vorig jaar, zijn alle nieuwe winkels ook overgezet op dit beleid. Nu is het 100% Pin Only beleid een feit. Jimmy Wind, Directeur Sales: "We hebben veel zorg en tijd besteed aan de uitrol van dit beleid. Het 100% Pin Only beleid past erg goed bij het type product dat wij verkopen. Ik ben van mening dat deze combinatie ertoe heeft geleid dat klanten het nauwelijks als verrassend ervaren. Ze vinden het een duidelijk beleid, ze weten meteen waar ze aan toe zijn".

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3894308). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Reacties

Dan schrap ik Telfort als mogeljke aanbieder. Ik betaal contant of niet.

Indrukwekkende reactie Sjum, daar gaat Telfort echt wakker van liggen.

Mag dat zomaar? Gewoon contant geld is toch een geldig betalingsmiddel?

Bij parkeerbetaalpalen is toch zo'n rechtzaak geweest dat cash ook moest kunnen gebruikt worden, maar ik weet niet de uitkomst daarvan.

Dan hebben ze geen alternatief en wel een probleem als de pin terminal niet werkt of de achterliggende verbinding eruit ligt...

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.