Managed hosting door True

Wortmann viert 25-jarig bedrijfsjubileum

 

Wortmann AG viert dit jaar haar 25-jarig bedrijfsjubileum en geeft prijzen weg met een gezamenlijke waarde van 1 miljoen euro. Siegbert Wortmann, CEO en oprichter, is dankbaar voor een kwart eeuw succesvolle bedrijfsgeschiedenis, die zonder trouwe klantenkring niet mogelijk was. Daarom moeten klanten en partners in dit jubileumjaar extra profiteren.

Het bedrag van 1 miljoen euro bestaat uit meerdere acties, waarmee alle klanten gelijkmatig kunnen profiteren. Als hoofdprijs wordt aan het einde van het jaar een aandelenpakket van onze partnerbedrijven Intel en Microsoft, ter waarde van 60.000 euro, onder alle deelnemers verloot", zegt Wortmann.

Het prijzenpakket van Wortmann AG wordt niet alleen nog met een jaar verlengd, maar zal ook in waarde stijgen. Deze keer worden niet twaalf Volkswagen Caddy's maar, naast acht Caddy's, ook vier Audi A4 Avants verloot. „Dit prijzenpakket is bij onze klanten en partners in de voorgaande jaren zeer goed ontvangen. Daarom hebben wij besloten de actie in dit jubileumjaar ook weer voort te zetten. Hoogtepunt van de viering wordt de traditionele beurs op 9. en 10. september bij de hoofdvestiging in Hüllhorst", zegt Robin Wittland, lid van de raad van commissarissen.

Bovendien is er per kwartaal een actie met Terra-producten. Bij aankoop van een specifiek aantal van deze producten worden prijzen aan klanten en partners gegeven. In de eerste drie maanden van dit jaar kregen zij bij de aankoop van 20 tot 29 Terra standaard notebooks een Windows 7 Phone HTC Mozart, tot 39 een Terra PAD 1050, tot 49 een koffieautomaat C5 Impressa van de firma Jura en bij 50 of meer notebooks een 40 inch LCD TV van de firma Samsung. De actieproducten en prijzen voor het volgende kwartaal zijn bij de klanten en partners bekend.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3894289). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.