Managed hosting door True

Ingram Microstart verkoop van BlackBerry MVS

 

Ingram Micro is gestart met de verkoop van BlackBerry Mobile Voice System (MVS). Deze software integreert BlackBerry smartphones met IP Telefonie omgevingen. Daarmee wordt de functionaliteit van een telefooncentrale beschikbaar voor zowel vaste toestellen als BlackBerry devices.

Daarnaast zorgt de software voor een kostenbesparing, doordat een slimme oplossing wordt gezocht in de verbinding tussen de beller en degene die gebeld wordt (o.a. door gebruik van Wi-Fi). De BlackBerry MVS samenwerking tussen RIM en Ingram Micro komt voort uit de goede relatie tussen de twee partijen en de ervaring waarop Ingram Micro kan bogen als het gaat om convergentieproducten.

BlackBerry MVS wordt in de markt gezet door partners te certificeren door middel van een intensief opleidingstraject. De certificering geeft het recht om BlackBerry MVS te verkopen en te installeren. Het opleidingstraject wordt volledig verzorgd door Ingram Micro. Remco van Zutphen, Business Development Manager bij Ingram Micro, ziet grote mogelijkheden. 'MVS is een revolutionair product. Het integreert vaste en mobiele netwerken door de BlackBerry omgeving te koppelen aan bestaande PBX-omgevingen. Gebruikers kunnen eenvoudig en eenduidig met elkaar communiceren, doordat de functionaliteit van beide systemen wordt gecombineerd. Zaken als voicemail, verkort bellen, conference calls en doorschakelen zijn uniform beschikbaar voor alle medewerkers, waar ze zich ook bevinden. Daarnaast zoekt de software de kortste en meest efficiënte weg, bijvoorbeeld via Wi-Fi, en met de juiste routering van gesprekken valt veel geld te besparen. Met MVS lopen we voorop in ontwikkelingen binnen Telecom en juist Telecom is een belangrijk onderdeel van onze propositie als multi-specialized distributor.'

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3880774). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.