Managed hosting door True

Silver Peak Systems opent Benelux-vestiging

 

Silver Peak Systems, leverancier van Wide Area Network-optimalisatieoplossingen (WAN) voor datacenteromgevingen, opent een kantoor in Nederland. De opening van de nieuwe Silver Peak-vestiging is onderdeel van de voortdurende internationale expansie van het bedrijf.

Silver Peak Systems heeft Hugo Prooij aangesteld als Sales Manager voor de Benelux en de Nordics-regio. Het Silver Peak-kantoor in Nederland dient als basis voor sales, support en marketinginitiatieven in Nederland, België, Luxemburg en de Scandinavische landen. Daarnaast stelt Silver Peak Systems Exclusive Networks aan als distributeur voor de Benelux en de Scandinavische landen.

Hugo Prooij gaat de Noord-Europese activiteiten leiden. Hij heeft ruime ervaring in de sector. Zo bekleedde hij eerder vergelijkbare functies bij A10 en F5. Prooij zal in zijn functie als Sales Manager Noord-Europa de zichtbaarheid van Silver Peak Systems in Noord-Europa vergroten. Tot zijn belangrijkste taken behoren klantacquisitie en uitbreiding van het partnerkanaal. Daarbij werkt hij nauw samen met wereldwijde partners van Silver Peak Systems EMC en Hitachi Data Systems (HDS), alsook met regionale Silver Peak-distributeurs en reseller-partners.

Exclusive Networks zal als value-added distributeur van Silver Peak Systems optreden in de Benelux en Noord-Europa. Exclusive Networks is gespecialiseerd in kritische infrastructuur- en security-oplossingen. Exclusive Networks distribueert ook de WAN-optimalisatieproducten van Silver Peak Systems in Zuid-Europa.

Silver Peak Systems heeft datacentercontractenmet Avaya, Dell, EMC, Hitachi Data Systems (HDS), HP, NetApp en Xiotech. De Silver Peak Systems-oplossing levert capaciteit op en de mogelijkheid om alle IP-applicaties te optimaliseren, inclusief UDP, VoIP en Streaming Data, zegt Prooij. 'Silver Peak Systems de katalysator voor verschillende strategische IT-initiatieven, waaronder disaster recovery, datacenterconsolidatie, datamigratie, servercentralisatie en Virtual Desktop Infrastructures.'

Op dit moment maken bedrijven op zes continenten gebruik van de WAN-optimalisatieoplossing van Silver Peak Systems. Dat zijn onder andere ARM, Autodesk, Google, Linklaters, Texas Instruments en VMware.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3854131). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.