Managed hosting door True

Zebra partnerprogramma voor ISV´s

 

Zebra Technologies start een partnerprogramma voor onafhankelijke softwareverkopers (ISV's. Dit programma is bedoeld om krachtigere partnerschappen tussen Zebra en de ISV-partnergemeenschap te bewerkstelligen.

Met dit programma, dat deel uitmaakt van haar strategie voor channel development, laat Zebra zien hoeveel belang zij hecht aan de rol van ISV's in de ontwikkeling van nieuwe technologieoplossingen.

"De lancering van het wereldwijde ISV-partnerprogramma is een wezenlijk onderdeel van Zebra's strategie voor langetermijngroei en bouwt voort op de veertig jaar ervaring die het bedrijf heeft opgedaan met samenwerking met partners", zegt Norbert Terlouw, Zebra Country Manager van Zebra Technologies Benelux. "De afspraken van Zebra met de ISV's zullen leiden tot solidere werkrelaties en samenwerking bij het zoeken naar gemeenschappelijke oplossingen die voor klanten binnen uiteenlopende bedrijfstakken een meerwaarde betekenen."

ISV's krijgen toegang tot enthousiaste technische medewerkers die inzicht hebben in de complexe wereld van applicatieontwikkeling, een ontwikkelaarsportaal met Software Development Kits, voorbeelden van broncodes en interactieve platforms.

Prisym ID, een toonaangevend bedrijf dat streepjescode-, RFID- en etiketteringssoftware produceert ten behoeve van het beheer van de levenscyclus van producten, is een van de eerste ISV's die zich bij het programma hebben aangesloten. "Toegang tot hulpmiddelen voor technische integratie, kennismaking met mondiale channel partners en het gebruik van Zebra's pr-infrastructuur vormen slechts enkele van de voordelen die Prisym ID ertoe zullen aansporen binnen bestaande en nieuwe markten verder uit te breiden. Wij zijn erg blij dat we via het ISV-partnerprogramma nauwer met Zebra samenwerken en we geloven dat dit een aanzienlijke toegevoegde waarde voor onze activiteiten en voor onze klanten zal betekenen", aldus Vince Postill, hoofd ontwikkeling van Prisym ID.

Met behulp van het nieuwe programma kunnen ISV's gebruik maken van Zebra's hulpmiddelen voor resellerkanalen en wereldwijde verkoop en tevens van de mondiale allianties met Motorola, IBM, Oracle en SAP.
"Motorola Solutions erkent welke cruciale rol haar partners spelen in de ontwikkeling van een robuust ISV-ecosysteem. Onze klanten profiteren in sterke mate van de inventiviteit en veelzijdigheid van zowel ISV's als partners. Het ISV-partnerprogramma van Zebra maakt dit mogelijk door innovatie te bevorderen, wat weer voor een groei van de markt zorgt. Daarom ondersteunen we zulke initiatieven voor honderd procent", zegt Marco Landi, plaatsvervangend directeur van EMEA Channels, Motorola Solutions.

Voor meer informatie over het ISV-programma van Zebra, zie www.zebra.com/ISV.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3797025). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.