Managed hosting door True

Cisco reikt twaalf Partner Awards uit

 

Cisco heeft tijdens zijn jaarlijkse partnerdiner bekend gemaakt welke partners een Cisco Partner Award hebben gewonnen voor de samenwerking in het fiscale jaar 2010.

Cisco hecht grote waarde aan een goede samenwerking met zijn partners, omdat ze van groot belang zijn voor een optimale dienstverlening aan klanten en bijdragen aan de groeidoelstellingen van Cisco.

In Nederland worden elk jaar awards toegekend aan de partners die een grote groei hebben gerealiseerd of zich op een andere manier duidelijk hebben onderscheiden. De winnaars van de Nederlandse Cisco Partner Awards zijn:

Datacenter & Virtualisation Partner of the Year:Telindus-ISIT
Collaboration Partner of the Year: Imtech
Borderless Networks Partner of the Year: Vosko
Enterprise Partner of the Year: Dimension Data
Public Sector Partner of the Year: Getronics
Partner 2 Partner Collaboration: Avit
Distribution Partner of the Year: Comstor
Small Business Partner of the Year: Central Point
Commercial Partner of the Year: Dimension Data
Services Partner of the Year: Imtech
Cloud Service Partner of the Year: Getronics
Service Provider Partner of the Year: Verizon

Bij twee van deze awards betreft het niet alleen een Nederlandse, maar een ‘North Geo Award'. Dit geldt voor de awards van Telindus-ISIT (Datacenter and Virtualisation Partner of the Year) en Central Point (Small Business Partner of the Year). Deze partners zijn in die categorieën tevens winnaar voor de gehele Noord-regio, bestaande uit de Benelux-landen, Denemarken, Noorwegen, Zweden en Finland. Zij dingen vervolgens mee naar de Europese Cisco Partner Awards. Tijdens de Cisco Partner Summit 2011, die van 28 februari tot 3 maart plaatsvindt in New Orleans, maakt Cisco de Europese en wereldwijde Partner Awards bekend.

"Onze partners zijn essentieel in het realiseren van onze groei. Afgelopen jaar is met name ons marktaandeel in het commercial-segment flink toegenomen. Daaraan hebben onze partners in dit segment een belangrijke bijdrage geleverd", zegt Fred Gerritse, Directeur Partner Organisatie bij Cisco Nederland. "Onze vernieuwende strategie voor datacenters vraagt om nieuwe, specifieke knowhow. Onze partners investeren veel in Cisco-kennis en zijn hierdoor steeds beter in staat onze architecturen te positioneren op het gebied van borderless networks, samenwerking en datacenters. Deze awards zijn een blijk van waardering voor de toewijding en inzet van onze partners."

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3788045). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.