Managed hosting door True

Partnership Kender Thijssen Telecom en NEC

 

Kender Thijssen Telecom en NEC Unified Solutions gaan samenwerken op het gebied van het leveren van geïntegreerde communicatie-oplossingen aan middelgrote en grote organisaties in Nederland.

Ronald Knoop, algemeen directeur van Kender Thijssen Telecom, licht toe: "Voor Kender Thijssen is de samenwerking met NEC een logische stap als onderdeel van onze ambitieuze groeistrategie. Juist in het grootzakelijke marktsegment, waar wij als Kender Thijssen een vooraanstaande speler zijn, zien wij de samenwerking met NEC als een belangrijke aanvulling op ons bestaande portfolio. Het telecom portfolio van NEC heeft zich in de afgelopen decennia ruimschoots bewezen en biedt een uitzonderlijk sterk aanbod op het de gebied van Unified Communications en mobilteit. Gebruikers van NEC oplossingen zijn doorgaans erg loyaal aan hun leverancier omdat deze ervoor zorgdraagt dat betrouwbaarheid en innovativiteit hand in hand gaan. Voor ons biedt dit een uitstekende basis om klanten duurzaam te binden. Binnen Kender Thijssen is inmiddels een speciaal team met diepgaande kennis van het NEC portfolio actief. Wij kunnen toekomstige klanten dus direct van dienst zijn met kwalitatief hoogstaande dienstverlening."

Tonko Wedda, managing director Benelux van NEC Unified Solutions vult de woorden van Ronald Knoop aan: "Wij zijn erg blij met de samenwerking met Kender Thijssen. Zij versterken het kanaal dat wij in Nederland hebben met hun achtergrond als full-service ICT dienstverlener. ICT-kennis wordt steeds belangrijker, nu virtualisatie, security en applicatie-integratie in onze wereld gemeengoed zijn geworden. In de ruim dertig jaar dat Kender Thijssen bestaat, hebben zij bewezen een uitermate deskundige partner op het gebied van totaaloplossingen te zijn. Klanten kunnen straks niet alleen van de brede expertise van Kender Thijssen, maar ook van de andere onderdelen van de Detron ICT & Telecomgroep waartoe Kender Thijssen Telecom behoort, profiteren. De brede propositie van Kender Thijssen past goed bij het DNA van NEC. Wij zijn een mondiale leverancier van innovatieve technologie en daarnaast een top-3 speler op het gebied van bedrijfscommunicatie. Dat wij nu met Kender Thijssen de handen ineen slaan, betekent een significante impuls voor de Nederlandse markt."

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3779049). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.