Managed hosting door True

TD Azlan distributeur van Cisco TelePresence

 

Per 1 februari jl. is het Cisco product portfolio dat TD Azlan distribueert in Nederland uitgebreid met Cisco TelePresence. Dit portfolio omvat zowel de Cisco TelePresence producten als ook het productportfolio van Tandberg, speler op het gebied van video conferencing en telepresence, sinds april 2010 onderdeel van Cisco.

Cisco's overname van Tandberg biedt bestaande, in video conferencing en telepresence diensten en producten gespecialiseerde, Tandberg partners nieuwe kansen en mogelijkheden op het gebied van nieuwe, onbegrensde manierén van werken of ‘borderless networking, Unified Communications & Collaboration, en Datacenters & Virtualisatie. Maar ook Cisco partners, die ervaring hebben met Cisco's Unified Communications-oplossingen, zien dankzij deze overname nieuwe mogelijkheden om samen met Cisco te bouwen aan kostenefficiënte oplossingen op basis van technologieën, als video, voice en online videoconferencing via Cisco Webex.

TD Azlan zal Cisco helpen de telepresence- en videoconferencing propositie naar het Cisco-kanaal te brengen. De ervaring van TD Azlan met zowel Cisco TelePresence als in het verleden de Tandberg-oplossingen, maakt het eenvoudig om de supply chain op te zetten waardoor gecertificeerde Cisco TelePresence Partners vanaf 1 februari hun producten gemakkelijk kunnen inkopen via het dedicated collaboration team van TD Azlan.

De toegevoegde waarde van TD Azlan omvat experts op het gebied van Telepresence en Video conferencing die partners zullen ondersteunen, zowel onsite als telefonisch, bij pre- en aftersales en marketing mogelijkheden. Daarnaast zal TD Azlan de Cisco trainingen die nodig zijn voor het behalen van de ATP status aanbieden en toekomstige partners begeleiden bij het behalen van de certificering.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3776346). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.