Managed hosting door True

Telepage Solutions distribueert NEC Unified Solutions

 

Telepage Solutions is de jongste distributeur van NEC Unified Solutions in Nederland. Telepage zal het portfolio van NEC op de Nederlandse markt gaan distribueren, met een duidelijk accent op het Business Mobility portfolio van NEC. Kern van dit portfolio zijn de platform-onafhankelijke (S)IP DECT-oplossingen van NEC. Telepage Solutions is al jarenlang de meest innovatieve en toonaangevende partij in Nederland met messaging, paging, personal security, NEN 2575 oplossingen gebaseerd op draadloze communicatie- en spraakplatformen.

Udo Dorstijn, directeur bij Telepage, is zeer verheugd over de samenwerking met NEC. "Vanaf de eerste gesprekken met NEC wisten we dat het goed zat. We konden meteen met de product managers van NEC schakelen. Zij houden zich bezig met de wereldwijde ontwikkeling van IP DECT en de nieuwste trends op het gebied van mobiele communicatie. Telepage opereert in een niche markt, maar we spreken wel dezelfde taal en brengen onze kennis van de Nederlandse markt mee. Bovendien hebben wij jarenlang ervaring met mobility, messaging, koppelvlakken en de NEN 2575 normering., De open standaard van NEC's Business Mobility platform is dan ook uitstekend toepasbaar in onze markt en sluit perfect aan bij ons IP zorgconcept.

Tonko Wedda, verantwoordelijk voor de activiteiten van NEC Unified Solutions op de Nederlandse markt, bevestigt de woorden van Udo Dorstijn. "Ja, die klik en wisselwerking was er direct. Telepage is een distributeur met grote toegevoegde waarde op het gebied van mobiele technologie?n en toepassingen . Wij kunnen gezamenlijk profiteren van de versterking van onze propositie en klanten weten zich nu gesteund door Telepage met daarachter NEC, wereldspeler op het gebied van IP DECT. Dat DECT-technologie bij de verdere uitbouw van de activiteiten op de Nederlandse markt een belangrijke rol speelt, heeft volgens Wedda vooral te maken met de sterke punten van deze technologie ten opzichte van andere draadloze communicatievormen. In veel bedrijfsomstandigheden is DECT nog altijd ongeëvenaard, bijvoorbeeld wanneer gegarandeerd moet worden dat een ontruiminsgbevel alle bezitters van een draadloze telefoon bereikt."En met de flexibiliteit, robuustheid en het uitgebreide aanbod toestellen en toepassingen dat DECT biedt, blijft het de meest economische en effectieve oplossing", concludeert Wedda.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3762700). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.