Managed hosting door True

Cello kiest communicatie van Kender Thijssen

 

Kender Thijssen Telecom, de aanbieder van innovatieve vaste en mobiele spraakdiensten en datacommunicatie uit Veenendaal, heeft na een aanbestedingstraject recent de eerste onderdelen van een telecommunicatieoplossing voor zorgverlener Cello opgeleverd. De oplossing voorziet in een geïntegreerd communicatieplatform op basis van een Aastra VoIP-omgeving met een Private gsm-netwerk.

Cello is een organisatie voor mensen met een verstandelijke beperking in het noordoosten van Noord-Brabant en het zuidwesten van Gelderland. Jong en oud kunnen hier terecht voor wonen, werken en vrijetijdsbesteding. Maar ook voor bijvoorbeeld (ambulante) begeleiding, behandeling, logeren of het volgen van een cursus. Cello heeft ruim 2.500 medewerkers en ongeveer 2.000 cliënten en beschikt over drie hoofdlocaties en enkele tientallen decentrale woonlocaties.

Algemeen directeur Kender Thijssen Telecom Ronald Knoop: 'ICT wordt steeds belangrijker in de primaire processen van de zorgmarkt. Er liggen veel kansen om communicatie efficiënter en gecombineerd in te zetten, en informatie beter en sneller voor handen te hebben.'

Inmiddels zijn de twee hoofdlocaties met elkaar verbonden. De komende tijd worden ook de derde hoofdlocatie en de verschillende decentrale woonlocaties aangesloten. Ook heeft Cello bij Kender Thijssen Telecom een Service Level Agreement afgesloten voor de komende jaren.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3746285). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.