Managed hosting door True

UPC levert vaste telefoniediensten aan UMC's

 

UPC Business Nederland gaat voor de samenwerkende universitaire medische centra (UMC's) de dienstverlening doen op de vaste telefonie. Het kabel- en telecombedrijf had niet veel concurrentie in de niet-openbare aanbesteding: het was de enige inschrijver. Over de kosten en duur van het contract zijn geen gegevens bekendgemaakt.

De gunning aan UPC betreft een raamovereenkomst die gesloten is met het overkoepelende orgaan van de samenwerkende UMC's. De ziekenhuizen zullen individueel nu opdrachten afsluiten afsluiten met UPC. Onder de samenwerkende UMC's vallen Universitair Medisch Centrum Groningen, Leids Universitair Medisch Centrum, de Nijmeegse Stichting Katholieke Universiteit, Universitair Medisch Centrum Utrecht, Vrije Universiteit Medisch Centrum/GGZIngeest en Academisch Ziekenhuis Maastricht.

Erasmus Universiteit Rotterdam
In de aanbesteding was prijs de belangrijkste wegingsfactor. Verder werd er ook nog gelet op beschikbaarheid en perfomance, calamiteitenscenario's, ip-trunking, projectrealisatie en opleiding, training en documentatie.

Dit is de tweede gunning die UPC in korte tijd in de wacht sleept. Onlangs werd ook bekend dat UPC Business Nederland de dienstverlening op de vaste telefonie bij de Erasmus Universiteit Rotterdam mag doen.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3732462). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.