Managed hosting door True

NBA Services en OneXS samen in hosted telecomdiensten

 

OneXS, aanbieder van communicatieoplossingen voor bedrijven, en NBA Services (NBAS), leverancier van wereldwijde data- en telecommunicatiediensten voor bedrijven, hebben een partnerovereenkomst gesloten.

De partijen komen overeen dat OneXS-diensten zal aanbieden aan de klanten en prospects van NBAS. Telecomdienstverlener NBAS zal de hosted voice-omgeving van OneXS gaan aanbieden en meenemen in zijn productportfolio.

NBAS heeft in de zomer van 2010 via een pilot traject op kleine schaal de hosted voice-oplossingen van OneXS geïmplementeerd bij een aantal klanten. Na de geslaagde afronding van dit traject is NBAS wholesale partner geworden. De komende maanden zullen de partnerdiensten onder andere bij een aantal klanten van het bedrijf geïmplementeerd worden.
Als onafhankelijke aanbieder heeft NBAS historisch gezien veel expertise met middelgrote tot grote bedrijven. 'Klanten in deze sector zijn op zoek naar schaalbare, flexibele en hoog betrouwbare diensten, die de door NBAS geleverde glasvezelinfrastructuur complementeren', zegt Danny Witschge, managing director bij NBAS.

Jan Peter Kalksma, managing director van OneXS: 'Het koppelen van meerdere locaties zijn vaak complexe trajecten waarbij veel komt kijken. Wij hebben hier inmiddels al een aantal jaren ervaring mee. Deze ervaring komt goed van pas bij NBAS, aangezien wij veel overloop hebben in de markten die we bedienen. Groot voordeel is dat we flexibel kunnen schalen en dat we een makkelijke en betrouwbare oplossing leveren.'

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3692747). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.