Managed hosting door True

Acer introduceert certificaat voor onderwijsmarkt

 

Acer heeft besloten om een nieuwe certificering te creëren, het Acer Education Center. De leverancier wil zo een netwerk van resellers bouwen die over de capaciteit beschikken om te voldoen aan de eisen van de onderwijsmarkt.

Volgens Fabio Bergamaschi, Acer EMEA channel marketing manager, is een van de doelstellingen dat partners met deze certificering een referentiepunt op dit gebied worden. 'Met onderwijs verrijken we ons huidige aanbod in een belangrijke markt, die verder zal groeien op technologiegebied. We hebben het volste vertrouwen in ons kanaal en willen ook in dit segment onze sterke merknaam verder uitbouwen.'

Het onderwijsproject van Acer is gestart in januari 2010. Het moet de introductie van technologieën in scholen stimuleren door vernieuwende en doeltreffende tools aan te bieden om lesmateriaal naar de klaslokalen te brengen. De invoering van ict-apparatuur in de scholen is een ambitieuze doelstelling in heel Europa, waaraan Acer, zijn partners en het European Schoolnet ondersteuning aan bieden. De leverancier en EUN werken momenteel samen aan een pilotproject binnen Europa dat netbooks gebruikt als een van de technologische producten waarmee lessen volledig interactief kunnen worden gevolgd.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3689029). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.