Managed hosting door True

Edwin Hageman gaat BT Benelux leiden

 

Edwin Hageman volgt Bas Burger op als ceo van BT in de Benelux, meldt het Belgische Data News.

Bas Burger schoof onlangs door naar de functie van president voor Global Commerce bij BT. Hij wordt vanaf 1 januari vervangen door Edwin Hageman. Die zal dan rapporteren aan aan Luis Alvarez, president BT EMEA & BT Latijns-Amerika.

Hageman komt uit de eigen BT-stal. Hij was al lid van het Benelux executive team sinds 2007, waar hij verantwoordelijk was voor de strategie, producten en marketing. Daarnaast was hij verantwoordelijk voor het BTGS Enterprise Product Portfolio in de regio's Europa, Latijns-Amerika en Azië-Pacific.

Hij belandde in 2005 bij BT, na de overname van Infonet. Hij was daar managing director Managed Security & Mobility Services. Hageman was onder meer verantwoordelijk voor de integratie van Infonets diensten in het wereldwijde portfolio van BT.

De carrière van Hageman begon bij KPN in Nederland, waar hij in diverse sales- en marketingfuncties vervulde. In 1999 verhuisde hij naar Amerika om daar het kantoor van KPN aan de West Coast te leiden. In 2001 kwam hij terug naar Europa en trad in dienst bij Infonet.

Hageman voltooide een master opleiding in International Business aan de Sheffield Hallam University (UK) en behaalde ook een bachelorgraad aan de Hanzeschool Groningen.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3686622). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.