Managed hosting door True

ETC wordt distributeur van Voipro hosted voice

 

It-distributeur ETC uit Bodegraven heeft een overeenkomst gesloten met Voipro voor het leveren van hosted voice aan resellers.

De distributieovereenkomst tussen Voipro en ETC is bekend gemaakt op het Saas4Channel evenement van 24 november jl. Het is voor het eerst dat een it-distributeur in Nederland zo nadrukkelijk hosted voice onder de aandacht van de eigen achterban van resellers brengt. 'Het doel is om samen met ETC het komende halfjaar enkele tientallen it-resellers uit hun netwerk enthousiast te krijgen en succesvol met hosted voice aan de slag te laten gaan', verklaart Rob Kurver, directeur van Voipro.

Bij ETC wordt de hosted voice-oplossing van Voipro onderdeel van een breed cloud-portfolio. Henk Snijders, directeur ETC: 'Wij zien voice als een logische aanvulling op het portfolio van ons en onze businesspartners. Het is logisch, omdat telefonie en it samensmelten tot één oplossing op de werkplek. Daardoor ontstaat direct toegevoegde waarde, terwijl de kosten voor de eindgebruiker niet alleen beheersbaar en schaalbaar zijn, maar veelal ook lager. Bovenal is de keuze voor Voipro in lijn met onze strategie, aangezien het niet bedreigend maar juist aanvullend is op de merken die nu in ons portfolio zitten.'

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3685751). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.