Managed hosting door True

NCT wordt distributeur HiCall Daks-alarmeringssysteem

 

De NCT-groep krijgt het exclusieve distributeurschap van HiCall. De distributeur levert nu dus naast MikroDaks, gericht op zorginstellingen, ook Daks-oplossingen voor grote alarmeringssystemen, die een grotere capaciteit vereisen. In combinatie met een Siemens-telefoonsysteem kan een koppeling met de brandmeldcentrale worden gerealiseerd, wat een belangrijke tijdsbesparing oplevert in noodsituaties.

De koppeling voldoet aan de NEN2575-norm voor het ontwerp, de uitvoering, de compatibiliteit en de kwaliteit van ontruimingsinstallaties. Dergelijke systemen worden bijvoorbeeld ingezet voor nationale rampencoördinatie. Doordat de HiCall Daks tot 15.000 connecties aankan, is de oplossing geschikt voor industrie, zorg, overheid en financiële instellingen, die een grote bedrijfszekerheid vereisen. De oplossingen worden verkocht door de NCT-groep en 22 gecertificeerde partners in Nederland.

Met de Daks kunnen grote groepen gebruikers gelijktijdig worden geïnformeerd met gesproken berichten of tekstmeldingen op verschillende toestellen: dect, analoog en digitaal. Zo kunnen bhv- of ehbo-teams snel gemobiliseerd worden. Het systeem is ook geschikt om in noodsituaties wereldwijd conference calls op te zetten voor team-overleg door hulpdiensten.

"Deze systemen van zijn uitgebreid getest en beproefd. Het is bewezen technologie waarop bedrijven kunnen vertrouwen", zegt Remco de Neef, directeur van de NCT-groep. "Vooral met oplossingen zoals deze, waarvan soms levens afhangen, staan bedrijfszekerheid en gebruiksvriendelijkheid voorop. Maar ook voor bijvoorbeeld banken en callcenters, waar bereikbaarheid een kritiek bedrijfselement is, biedt het systeem een betrouwbare oplossing."

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3679541). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.