Managed hosting door True

Avaya reikt awards uit

 

Avaya heeft de winnaars van de nationale Avaya Channel Awards 2010 bekend gemaakt.

Tijdens het Avaya Business Partner Event 2010 werden de awards uitgereikt in de categorieën Unified Communications, Contact Center, MKB, Data en Distributor Performance. De business partners werden geselecteerd op basis van verkoopprestaties, onderscheidende marktbenadering en strategie in het afgelopen jaar.

Managing director John van der Velden zegt positief verrast te zijn door het hoge niveau van de business partners: "De markt waarin wij opereren, verandert snel en biedt veel nieuwe mogelijkheden. Het doet me genoegen om te zien hoe succesvol onze business partners daarop weten te anticiperen." Volgens sales manager Melvin Harmsen zijn de awards tekenend voor de diversiteit van het nieuwe Avaya: "We zijn nu leverancier van voice, video en data. Die verscheidenheid zie je dan ook in alle award-categorieën terug."

Unified communications
Uitgesproken winnaar in de categorie Unified Communications 2010 is Imtech ICT Communication Solutions. Het won de award voor het tweede jaar op rij. Ook in 2010 sprong Imtech ICT eruit vanwege de wijze waarop het als partner de Avaya-applicaties onder de aandacht brengt van zijn klanten. De groei-award voor Unified Communications werd uitgereikt aan TeleSpectrum, dat de totale Avaya-omzet met ruim 300 prcent zag toenemen, een topprestatie. Opvallend is hierbij dat het bedrijf zijn klanten pro-actief helpt kosten te besparen door eigen SIP-connecties aan te bieden, die naadloos samenwerken met Avaya-technologie.

Contact Center
Newtel Essence, onderdeel van Getronics, en HIG IT & Communicatie wonnen de awards in de categorie Contact Center. Newtel Essence manifesteerde zich afgelopen jaar als een ware koploper door de strategische projecten die zij met Avaya heeft gerealiseerd, inclusief succesvolle positionering van Next Generation Contact Center oplossingen. HIG IT & Communicatie ontving de Contact Center groei-award vanwege de uitzonderlijke groei van het bedrijf in het middenmarkt segment; in 2010 steeg hun Avaya-omzet met maar liefst 40 procent ten opzichte van het jaar ervoor.

Mkb
In de categorie midden- en kleinbedrijf vielen KPN zakelijke markt, Schutte Informatisering en LanTel in de prijzen. KPN zakelijke markt won de SME Leader 2010 Award vanwege de toenemende aandacht en prestaties van het Avaya ip-office portfolio. De groei-awards in deze categorie werden uitgereikt aan Schutte Informatisering en LanTel omdat zij hun Avaya-business in 2010 wisten te verdubbelen.

Data
Vosko Networking, dat eerder deze maand al de EMEA Data Technology Leadership award won, werd extra in het zonnetje gezet. Het grootschalige datanetworkingproject voor het AMC Ziekenhuis in Amsterdam werd uitgeroepen tot meest prestigieuze project van het jaar.

Distributor
Westcon Convergence won in de categorie Distributor Performance. Na een aanzienlijke groei in 2009 wist Westcon in 2010 zijn performance wederom te verbeteren en de groei vast te houden.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3668993). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.