Managed hosting door True

Samenwerking Perrit en Voipro Nederland

 

Perrit|Hosted Online Software en Voipro Nederland gaan een strategisch samenwerkingsverband aan door hosted OCS (Microsoft Lync) en hosted voice-over-ip te koppelen. Hiermee bieden de twee bedrijven de zakelijke markt een plug-and-play unified communications (uc)-service uit de cloud.

De oplossing maakt het mogelijk om alle moderne communicatiemiddelen te koppelen en in combinatie te gebruiken. Uc geeft de mogelijkheid om vanaf iedere werkplek gebruik te maken van spraak, presence en chat. Door de uitwisseling van beschikbaarheidsinformatie (presence) tussen de systemen kan de gebruiker altijd het meest effectieve communicatiemiddel kiezen. De diensten zijn per direct leverbaar.

Rob Kurver, ceo Voipro, ziet hosted unified communications als de logische vervolgstap op hosted voice. 'Om unified communications succesvol te laten adopteren door gebruikers moet het laagdrempelig aangeboden worden, dus hosted, uit de cloud. Hierdoor kunnen gebruikers er eenvoudig mee experimenteren, klein beginnen en rustig opschalen wanneer de organisatie er klaar voor is. Door de combinatie met onze bestaande hosted voice-dienst kunnen onze bestaande gebruikers nu eenvoudig upgraden naar een uc-werkplek zonder nieuwe investeringen, en zijn nieuwe gebruikers ook verzekerd van een groeipad van hosted voice naar hosted uc.'

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3668045). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.