Managed hosting door True

Voiceworks distribueert Telcobridges Media Gateways

 

Distributeur Voiceworks sluit zich aan bij TelcoBridges' Media Gateway Partner Program en voegt Tmedia voip gateways toe aan zijn netwerkoplossingen.

Het Media Gateway Partner Program, dat Telcobridges begin 2010 introduceerde, biedt toegang tot betere distributieprijzen, verkoop en training tools en producttraining. Voiceworks kan hierdoor het product vermarkten en verkopen en support verlenen.

De Tmedia-familie van voip-gateways biedt connectiviteit, variërend van 1-1024 T1/E1/J1, 1-48 DS-3 of 1-16 STM-1 interfaces, en opschaling naar meer dan 32.000 universele spraakkanalen in een enkel systeem. De compacte en energie-efficiëntie gateways ondersteunen een uitgebreide set protocollen. SS7, ISDN, CAS R2, SIGTRAN, SIP en H.248 kunnen allemaal gelijktijdig worden uitgevoerd, inclusief T.38 fax relay en V.34 faxtransmissie in een enkel apparaat. Daardoor voeren de gateways de werkzaamheden van meerdere apparaten uit, met het gebruik van stroom, koeling en rackspace van slechts één. Dit resulteert in energiebesparingen.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3666319). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.