Managed hosting door True

Eurofiber viert tienjarig jubileum met awardfeestje

 

Eurofiber, een Nederlands technologiebedrijf, heeft in aanwezigheid van honderden relaties en stakeholders zijn tienjarig bestaan gevierd met een groot jubileumfeest in De Rijtuigenloods in Amersfoort.

De stormachtige groei die Eurofiber de afgelopen tien jaar doormaakte, was alleen mogelijk dankzij de inzet van partners, klanten, leveranciers en medewerkers. De prijzen werden uitgereikt door Alex Goldblum en Bart Oskam, managing directors van Eurofiber. "Zonder hen waren we nooit zover gekomen en zullen we ook in de toekomst onze ambitie niet kunnen waarmaken", aldus Oskam. Om hen in het zonnetje te zetten, heeft de netwerkexploitant de Partner Awards in het leven geroepen, die dit jaar voor de derde maal werden toegekend.

De Partner Award voor Partner van het Jaar 2010 ging naar Signet. De serviceprovider won deze prijs omdat hij het beste scoorde in het indirecte kanaal, vele nieuwe locaties van glasvezel voorzag, intensief met Eurofiber samenwerkte bij het benaderen van de markt en een unieke aanpak hanteerde bij de verkoop van glasvezel. Signet wint voor het derde jaar op rij een award.

De Provincie Utrecht ontving de award voor Klant van het Jaar 2010 als blijk van waardering voor de aanleg van een innovatief, multifunctioneel, duurzaam en efficiënt multicast-cameranetwerk voor het monitoren en beheren van het provinciale wegennet.

Gebroeders van de Donk, aannemer van ondergrondse infrastructuren, legde beslag op de award voor Leverancier van het Jaar 2010 voor het realiseren van een groot aantal klantaansluitingen binnen het netwerk van Eurofiber.

De award voor Nieuwkomer van het Jaar 2010 werd in de wacht gesleept door TeleSpectrum. Deze specialist in vaste en mobiele communicatie bewees in een halfjaar tijd de verkoop van glasvezel door middel van opmerkelijke acties naar een hoog niveau te kunnen brengen.

Ter gelegenheid van het jubileum had Eurofiber twee extra prijzen uitgeloofd. T-Mobile en Vodafone wonnen beide een award voor Partner van de Decade. Dit als dank voor het vertrouwen dat zij van het begin af aan in Eurofiber gesteld hebben, waardoor de netwerkexploitant zijn netwerk grootschalig heeft kunnen uitbreiden. Medewerker van de Decade werd Edwin Heijne, werknemer van het eerste uur en architect van het ondergrondse glasvezelnetwerk van Eurofiber.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3644721). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.