Managed hosting door True

Acer introduceert Liquid Metal smartphone

 

Acer, leverancier van pc's, notebooks, netbooks, smartphones, beeldschermen en it-randapparatuur, introduceert de Acer Liquid Metal smartphone met Android 2.2 (Froyo) als besturingssysteem.

Liquid Metal is de nieuwste generatie Acer-smartphones waarin geavanceerde technologieën en oplossingen zijn toegepast. De nieuwe Android-smartphone van Acer maakt snel surfen op het web en ongekend gebruik van multimediacontent mogelijk, aldus de leverancier. 

Liquid Metal is voorzien van een afgerond 3,6-inch display. De gekozen materialen, zoals het roestvrij staal van het batterijklepje en de chromen afwerking, zijn solide en duurzaam, aldus Acer. Net als in de hele Acer Liquid-serie bevinden zich op het bovenste gedeelte van de telefoon de led-lampjes om de gebruiker duidelijk te attenderen op gemiste oproepen, de noodzaak om de batterij op te laden en nieuwe inkomende berichten.

Liquid Metal biedt daarnaast multimedia en entertainment, dankzij de optie om video's op te nemen in HD met 720p (30 fps) en video's met hoge resolutie in Xvid-formaat te bekijken en audio met Dolby Surround-technologie. De smartphone is verder uitgerust met een 5 megapixel camera met autofocus, die is uitgebreid met led-flitser, beeldstabilisator en gezichts- en glimlachherkenning.

De Acer Liquid Metal is beschikbaar vanaf eind november in twee kleuren: zilver en bruin.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3630261). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.