Managed hosting door True

Partnerprogramma ReleaseTMS loopt goed

 

In april 2010 introduceerde de Amsterdamse telecommanagementspecialist ReleaseTMS zijn partnerprogramma. Zes maanden na de introductie is het partnerprogramma al een succes, meldt het bedrijf.

'Steeds vaker worden telecomleveranciers geconfronteerd met de vraag of het beheer van de mobiele telefonie efficiënter kan, of de kosten inzichtelijk gemaakt kunnen worden, of privé en zakelijke gesprekken gesplitst kunnen worden en of hun klanten wel van de voordeligste abonnementen gebruikmaken. Ons partnerprogramma speelt in op deze trend. Het maakt het voor zakelijke telecomdealers, telecomresellers en outsourcing bedrijven mogelijk om vanuit een eigen online portal telecommanagementdiensten te definiëren, volledig in de eigen huisstijl, naar de behoefte van de eigen klanten', meldt ReleaseTMS.

De diensten zorgen voor efficiency en kostenverlaging bij de partner en bij de klant, zo vervolgt de leverancier. 'Dit gebeurt onder andere doordat telefoniekosten transparant gemaakt worden, er controle ontstaat, de administratieve handelingen afnemen, optimalisatie van de abonnementen plaatsvindt, analyses van de kosten mogelijk zijn en hardware en voorraadbeheer optimaal kunnen worden ingericht.'

De diensten kunnen worden uitgebreid met de modules Bestellen, Reparatie, Hergebruik, Recycling en Devicemanagement. Hiermee kunnen partners ook inspelen op de toenemende behoefte van bedrijven om het telefoniebeheer in zijn geheel uit te besteden aan een partner.'"Met de telecommanagementdiensten voorzien onze partners in een sterke behoefte van hun klanten. Bovendien wordt de relatie met de klant versterkt en genereert de partner extra omzet", aldus Jort Kiewiet de Jonge, sales manager ReleaseTMS.

Inmiddels hebben onder andere Creaforti, Finntax, Lionconnect en de Telecom Services groep gekozen voor het partnerprogramma van ReleaseTMS.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3620329). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.