Managed hosting door True

Notebookleverancier XS2 Europe failliet

 

XS2 Europe, leverancier van Xxodd-notebooks, is op 2 november door de rechtbank in Amsterdam failliet verklaard. Dit melden resellers aan de redactie van CRN.

XS2 Europe uit Weesp bouwt en levert sinds 1998 de Xxodd-notebooks op basis van build-to-order (bto). Curator is Mr. J.P. Davids van Davids Advocaten (info@davidslaw.nl of 020-7147850).

Klanten die apparatuur ter reparatie hebben aangeboden worden op de hoogte gesteld via de website van XS2 Europe wanneer de apparatuur kan worden opgehaald. Indien de apparatuur is doorgezonden ter reparatie aan een derde partij zal in overleg met de klant worden bekeken in hoeverre deze apparatuur kan worden teruggezonden aan XS2 Europe of direct aan de klant zelf. Andere partijen die eigendomsrechten claimen kunnen zich per post of fax melden bij de curator. De contactgegevens zijn:

Davids Advocaten B.V.
t.a.v. Dhr. A.T.A. Bonarius
Postbus 2046
1000 CA Amsterdam

Fax: 020-7147859


Crediteuren kunnen uitsluitend schriftelijk hun vorderingen indienen op bovenstaand adres.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3619616). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Reacties

En wie is er nu verantwoordelijk voor de garantie afhandeling, is dat de leverancier, of is de garantie nu terug vervalen aan de fabrikant, of ben je je garantie nu kwijt?

Inmiddels zijn er in de wandelgangen berichten aan het rondgaan dat een computerfabrikant uit Groenlo interesse heeft getoond in een overnamen van het failliete bedrijf. ..meer volgt..

@ xxodd gebruiker

Als jij je bestelling rechtstreeks bij XXODD hebt gedaan hebt ben je inderdaad je garantie kwijt. Indien je zaken hebt gedaan met een tussen persoon dan mag je, ondanks het vervallen van de fabrieksgarantie, dat je product goed en naar behoren werkt. Bv. stel dat je laptop in 1 jaar stuk gaat dan moet je gewoon terug naar de winkel of webshop: je mag immers van een laptop verwachten dat deze langer dan 1 jaar mee gaat.

@anoniem
jij hebt kennelijk inside information. Welk bedrijf uit Groeno zou dat moeten zijn. Wij hebben ook veel zaken gedaan met XS2 en ons contactpersoon weet van niets. Overname van XXODD kan een leuke bijkomstigheid zijn maar de verkopen van de systemen vielen tegen de laatste tijd. Nog maar 6 laptops per dag. Personeel zou ik voor de verkoop van 6 latops niet gaan inkopen bij Clevo. Te internationaal voor te weinig geld.

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.