Managed hosting door True

OneXS en Mobicom sluiten overeenkomst

 

OneXS, aanbieder van communicatieoplossingen voor bedrijven, heeft Mobicom Car & Communication uit Rotterdam toegevoegd aan zijn resellernetwerk.

Mobicom verkoopt communicatieoplossingen op maat aan kleine en grote ondernemingen en zal het volledige OneXS-portfolio van telefonieoplossingen gaan aanbieden. Met deze toevoeging breidt OneXS niet alleen zijn resellernetwerk uit, maar wordt ook het serviceniveau binnen de regio Rotterdam versterkt. Mobicom biedt ondernemers begeleiding bij de keuze en implementatie van een complete communicatieoplossing op maat. OneXS biedt hiervoor een goedwerkend platform en Mobicom verzorgt de service en eerste lijn support richting klanten.

Jan Peter Kalksma, directeur van OneXS: "We streven naar een dekkend partnernetwerk binnen Nederland, waarbij kwaliteit en service de speerpunten zijn. Mobicom heeft in de afgelopen jaren een loyale klantengroep opgebouwd binnen de regio Rotterdam, zowel binnen het mkb, groot zakelijk en lokale overheden. Wij kijken uit naar een langdurige en succesvolle samenwerking."

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3588563). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.