Managed hosting door True

DrayTek Dag 2010 trekt veel resellers

 

De onlangs gehouden DrayTek Dag 2010 is druk bezocht door resellers uit het hele land. Tijdens dit jaarlijks terugkerende evenement, dat door DrayTek Taiwan in samenwerking met Xpert Data is georganiseerd, zijn de nieuwe producten voor het komende jaar getoond. Resellers kregen tijdens de parallelle sessies zelf de gelegenheid om van gedachten te wisselen over diverse onderwerpen.

Gedurende de dag werd duidelijk dat de focus van DrayTek momenteel op technologieën als glasvezel, VDSL en IPv6 ligt. Daarnaast bieden het eerder dit jaar geïntroduceerde managementsysteem VigorACS SI en uitbreiding van de VigorIPPBX-modellen de resellers nieuwe mogelijkheden voor de zakelijke klanten.

De fabrikant heeft een jaar geleden de eerste modellen met IPv6-ondersteuning uitgebracht, de Vigor 2130-serie. Deze modellen zijn dual stack, dat wil zeggen dat ze tevens gebruik maken van IPv4. De komende maanden volgen er meer producten met IPv6-ondersteuning, waaronder de nieuwe VDSL Vigor 2750-serie.

Nog deze maand komt het eerste model uit de Vigor 2750-serie op de markt, de Vigor 2750n. Deze VDSL-modem/router beschikt over 4 gigabit lan-poorten, een wireless 802.11n access point, 2 usb-poorten, IPv6-ondersteuning, een firewall en vpn-mogelijkheden.

Op het reseller-evenement was eveneens een afvaardiging van DrayTek Taiwan aanwezig. Stephen Li, een van de sprekers tijdens deze dag, zei tegen de resellers: "We zijn klaar voor de nieuwe ontwikkelingen in de markt, zoals glasvezel, VDSL en IPv6. Ook op het gebied van Wimax/LTE hebben we de eerste succesvolle projecten gerealiseerd."

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3563048). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.