Managed hosting door True

Yes Telecom vernieuwt dataportfolio

 

Het nieuwe dataportfolio van Yes Telecom speelt meer in op de behoefte van de gebruiker. De Online-abonnementen zijn gesplitst in Online Add-on en Online Laptop. Bij Online Add-on-abonnementen is de snelheid 7,2 Mbps en bij de Online Laptop-abonnementen 14,4 Mbps.

Naast het Yes Online-abonnement, dat standaard op alle spraakabonnementen zonder extra abonnementskosten wordt aangeboden, zijn er nu ook drie Online Ad-on-abonnementen: 100 MB, Unlimited en Unlimited Extra. Ze spelen in op verschillende types datagebruik: van regelmatig tot zeer intensief. Er zijn ook vier Online Laptop-abonnementen: 250 MB, 500 MB, 2 GB en Unlimited (Fair-Use Policy).

Frank Caris, directie Yes Telecom: "Er is nog steeds sprake van een explosieve groei van zowel de verkoop als het verbruik van mobiele data. De verkoop steeg in het eerste kwartaal van 2010 met 64,4 procent ten opzichte van het eerste kwartaal vorig jaar. Bij het verbruik ging het in diezelfde periode om een stijging van 237 procent ten opzichte van 2009. Het aantal dataklanten steeg in deze 12 maanden met 120 procent. Ons vernieuwde dataportfolio moet de grote vraag naar data beter kunnen beantwoorden."

Het nieuwe dataportfolio biedt voor de klant verschillende voordelen. Zo wordt er gefactureerd per 1 kb (nationaal verbruik) en worden er geen aansluitkosten berekend. Klanten betalen alleen voor het verzenden en ontvangen van data en niet voor de tijd dat zij online zijn. Servicediensten zoals de gratis online factuuranalyse bieden inzicht in het dataverbruik.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3558370). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.